A FOTÓ megörökíti a pillanatot. A jó fotó a sok múló pillanat közül éppen azt az egy pillanatot örökíti meg szemünk számára, amit addig csak a szívünkben őriztünk. Egy elkapott pillantás, mosoly, kézmozdulat, ami annyira jellemző, mégis elenyészik, mire a kép elkészül. A jó fotó megőrzi ezt, emlékké nemesíti.
A FOTÓKÖNYV még tovább lép ennél. Hangulatot teremt, varázsol. A pillanatok történetekké állnak össze, a fotók mesélni kezdenek. Az egyszerű felsorolásból egy külön világ keletkezik, melynek középpontjában ott áll a jól megörökített pillanat, a FOTÓ.

Minden egyes könyvet magam szerkesztek és a legfejlettebb grafikai, illetve kiadványszerkesztő programok segítségével állítok össze. A megrendelő által jóváhagyott könyvtervet egy kiváló nyomda szakemberei keltik életre. Mivel minden könyv személyre szabott tervek alapján készül, így a felmerülő egyedi igényeket is igyekszem teljesíteni.

Választható típusok
Fotókönyv
Fotófüzet
Fotókönyv

Kemény táblás borítóval készül, ragasztott kötéssel. A borító fényképes, fényes, vagy matt felületű. A könyv terjedelme a fotósorozat nagyságától függően 24 oldaltól 112 oldalig terjedhet.

Választható méretek
Fotófüzet

Puha borítóval készül, tűzött kötéssel. A borító fényképes, fényes, vagy matt felületű. A fotófüzet terjedelme a fotósorozat nagyságától függően 16 oldaltól 64 oldalig terjedhet.

Választható méretek
Fotókönyv rendelés
Fordulj hozzám bizalommal, hogy képeid kézzel fogható történetté álljanak össze egy csodálatos könyvben!
Kérj személyre szabott ajánlatot, hogy elkészíthessem a Te könyvedet is!